Kennelesittely


Oma tiibetinterrieri harrastukseni alkoi vuonna 1984, jolloin ostin ensimmäisen Tiibetinterrierini Millan Mon-Pan `Pablon`, joka myöhemmin osottautui kuitenkin  mitä ilmeisemmin tiibetinterrierin ja perhoskoiran sekoitukseksi. Pablo oli kuitenkin  varsin viehättävä persoonallisuus ja eli kanssani 16,5 vuotta.

Ensimmäinen 'oikea' tiibetinterrieri  tuli perhepiiriini 1988 jolloin äitini osti  Budoar  Sarabandan. Itse ostin vuonna 1990  Budoar  kennelistä Fin Ch Budoar Dancing Pawin `Natsan`jonka kanssa aloitin aktiivisen näyttelyharrastuksen sekä myös kasvatustyöni kennelnimellä Shabash.

Natsan ensimmäisestä pentueesta-93 jätin itselleni C.I.B FIN,SE,EE Ch FinW-01,EeW-02 Shabash Janen joka teki loistavan näyttely-uran ja oli myös erinomainen periyttäjä jonka tassunjäljen haluan yhä näkyvän kasvatustyössäni. Vuoteen 2022 mennessä pentueita on ollut 14 joissa yhteensä 78 kasvattia. Valionarvon näistä on varsin maltillisella näyttelykäynneillä saavuttanut 27 Shabash tibbeä.

Kasvattajana tavoitteeni on kasvattaa terveitä, rodunomaisia ja hyväluonteisia tiibetinterriereitä.

Meillä koirat ovat ovat aina ensisijaisesti perheenjäseniä riippumatta näyttely tai  jalostusmenestyksestä. Minulla on ollut myös onni löytää useimmille kasvateilleni rakastavat ja huolehtivat isäntäperheet ja teen parhaani,että näin tapahtuu myös tulevaisuudessa.

Tervetuloa Shabash webbisivuille
Kati